Ara sí, hi haurà #betacamp!

Ja està, hi haurà #betacamp! Les persones inscrites han anat fent els pagaments i ja podem dir que el #betacamp serà una realitat. Moltes gràcies a les prop de 60 persones que feu possible aquesta trobada!!

Escrivim aquí algunes informacions útils de cara a la trobada:

Horari

Donarem per iniciat el #betacamp a la primera assemblea que tindrà lloc el 26 d’agost a les 18h. Es pot arribar a la casa a partir de les 16h.

La resta d’assemblees seràn a les 12h del migdia.

L’assistència a totes les activitats del #betacamp és voluntària, tan mateix, us recomanem que assistiu a totes les assemblees donat que serà l’espai principal de comunicació.

Bàsicament ens passarem el dia treballant lliurement en els nodes, a banda d’això hi haurà activitats paral·leles (sermons, for fun…). Al web podeu trobar més detall d’aquestes activitats, i recordeu que tothom està convidat a proposar i participar.

Els dinars seràn de 13:30 a 15:30h i els sopars de 20:30 a 22h.

Allotjament

Ens allotjarem en una casa de colònies, per tant cal portar roba de llit i tovallola, i els que dormiu a la zona d’acampada cal que porteu el material necessari.

A finals d’agost la temperatura és càlida, però us suggerim que porteu alguna peça de roba d’abric per les nits.

A 5 minuts en cotxe de la casa (3,4 km) hi ha un riu preciós on es pot fer una capbussada. L’entorn de la casa també és molt maco i si poden fer excursions a peu.

Material de treball

La consigna general és que els nodes siguin qui porti el material necessari per desenvolupar les seves propostes de treball. A banda d’això es farà una compra de material bàsic (paper mural, rotuladors, bolis…). Durant els dies del #betacamp també hi haurà la possibilitat de comprar material específic si és necessari.

Racó de llibres

Us convidem a que porteu llibres que us agradaria compartir, que puguin ser bons iniciadors de converses. Podeu trobar més informació al web.

For fun

Hi haurà un node ocupat d’amenitzar les nits i altres moments del dia. Si voleu participar amb algun concert, joc, recital, dinàmica, actuació… només cal que ho digueu.

Internet

Hi haurà connexió a Internet, però amb molt poc ample de banda, us recomanem que porteu tot el que necessiteu en local per tal de no carregar la wifi.