Ara sí, hi haurà #betacamp!

Ja està, hi haurà #betacamp! Les persones inscrites han anat fent els pagaments i ja podem dir que el #betacamp serà una realitat. Moltes gràcies a les prop de 60 persones que feu possible aquesta trobada!!

Escrivim aquí algunes informacions útils de cara a la trobada:

Horari

Donarem per iniciat el #betacamp a la primera assemblea que tindrà lloc el 26 d’agost a les 18h. Es pot arribar a la casa a partir de les 16h.

La resta d’assemblees seràn a les 12h del migdia.

L’assistència a totes les activitats del #betacamp és voluntària, tan mateix, us recomanem que assistiu a totes les assemblees donat que serà l’espai principal de comunicació.

Bàsicament ens passarem el dia treballant lliurement en els nodes, a banda d’això hi haurà activitats paral·leles (sermons, for fun…). Al web podeu trobar més detall d’aquestes activitats, i recordeu que tothom està convidat a proposar i participar.

Els dinars seràn de 13:30 a 15:30h i els sopars de 20:30 a 22h.

Allotjament

Ens allotjarem en una casa de colònies, per tant cal portar roba de llit i tovallola, i els que dormiu a la zona d’acampada cal que porteu el material necessari.

A finals d’agost la temperatura és càlida, però us suggerim que porteu alguna peça de roba d’abric per les nits.

A 5 minuts en cotxe de la casa (3,4 km) hi ha un riu preciós on es pot fer una capbussada. L’entorn de la casa també és molt maco i si poden fer excursions a peu.

Material de treball

La consigna general és que els nodes siguin qui porti el material necessari per desenvolupar les seves propostes de treball. A banda d’això es farà una compra de material bàsic (paper mural, rotuladors, bolis…). Durant els dies del #betacamp també hi haurà la possibilitat de comprar material específic si és necessari.

Racó de llibres

Us convidem a que porteu llibres que us agradaria compartir, que puguin ser bons iniciadors de converses. Podeu trobar més informació al web.

For fun

Hi haurà un node ocupat d’amenitzar les nits i altres moments del dia. Si voleu participar amb algun concert, joc, recital, dinàmica, actuació… només cal que ho digueu.

Internet

Hi haurà connexió a Internet, però amb molt poc ample de banda, us recomanem que porteu tot el que necessiteu en local per tal de no carregar la wifi.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.