Info útil

Contacte

Si teniu qualsevol proposta, dubte, queixa… mirarem d’ajudar-vos a info@betacamp.cat.

Preus

El preu de participació al betacamp és de 125 € per persona*. Inclou tots els àpats (esmorzar, dinar i sopar), l’allotjament i una aportació per un fons comú de material. L’allotjament és en habitacions compartides o en zona d’acampada en funció de la disponibilitat.

Si busqueu allotjament fora de les instal·lacions on se celebra el betacamp el preu de participació és de 61 € per persona i inclou els tres dinars, el sopar del primer dia i la quota de material.

Pels nens i nenes de 3 i 16 anys el preu de participació és de 90 € per persona*.

Els nens i nenes menors de 3 anys no paguen.

*Si estàs interessat/da a participar i tens dificultats per afrontar el pagament et suggerim que enviïs un correu explicant el teu cas a  info@betacamp.cat.

Dates

Dies 25, 26, 27 i 28 d’agost de 2017.

El betacamp s’iniciarà el divendres 25 d’agost a les 18h, moment en què tindrà lloc la primera assemblea, i conclourà el dilluns 28 d’agost després de dinar.

On es farà?

El betacamp se celebrarà a Montpol, una casa a 20 minuts en cotxe de Solsona, en un entorn privilegiat, acollidor i envoltat de natura.

casacoloniesmontpol

CASA DE COLÒNIES DE MONTPOL
Esglèsia de Sant Miquel, Montpol
Solsonès, Lleida

Allotjament i serveis

La casa disposa de tots els serveis, cuina, menjador… L’allotjament és en habitacions compartides o en terreny d’acampada que es s’adjudicaran en funció de les preferències i del nombre de persones inscrites.

Connexió a Internet

Hi ha una connexió per satèl·lit de 2 MB que no permet fer-ne un ús intensiu però si fer consultes puntuals, gestió de correu…

Més informació sobre les instal·lacions i l’entorn.