Info útil

Contacte

Si teniu qualsevol proposta, dubte, queixa… mirarem d’ajudar-vos a info@betacamp.cat.

Preus

El preu de participació al betacamp és de 130 € per persona*. Inclou tots els àpats (esmorzar, dinar i sopar), l’allotjament i una aportació per un fons comú de material. L’allotjament pot ser en habitacions compartides o en zona d’acampada. Mas Pagès disposa d’algunes habitacions més petites que farem servir per les famílies per estricte ordre d’inscripció.

Pels nens i nenes de 3 i 12 anys el preu de participació és de 110 € per persona*.

Els nens i nenes menors de 3 anys no paguen res.

*Si estàs interessat/da a participar i tens dificultats per afrontar el pagament et suggerim que enviïs un correu explicant el teu cas a  info@betacamp.cat.

Dates

Dies 27, 28, 29 i 30 d’agost de 2018.

El betacamp s’iniciarà el dilluns 27 d’agost a les 10h. Al matí farem la primera assemblea i farem una dinàmica de creació de nodes.

Acabarem el dijous 30 d’agost després de dinar.

On es farà?

El betacamp se celebrarà a Mas Pagès, una casa de colònies que es troba en una masia del S.XII restaurada, al poble de Sant Esteve de Guialbes al Pla de l’Estany. És un entorn privilegiat, acollidor i envoltat de natura.

CASA DE COLÒNIES MAS PAGÈS
Sant Esteve de Guialbes
Pla de l’Estany, Girona

Allotjament i serveis

La casa disposa de tots els serveis, cuina, menjador… L’allotjament és en habitacions compartides o en terreny d’acampada.

Connexió a Internet

Hi ha una connexió per satèl·lit de 2 MB que no permet fer-ne un ús intensiu però sí fer consultes puntuals, gestió de correu…

Més informació sobre les instal·lacions i l’entorn.