El lloc

El betacamp 2023 tindrà lloc a Mas Pagès, una casa de colònies que es troba en una masia del S.XII restaurada, al poble de Sant Esteve de Guialbes, Pla de l’Estany. Queda a 15 Km de Banyoles i l'Escala i a 18 Km de Girona i Figueres.

Com arribar-hi

Cotxe

Podeu trobar les indicacions per arribar-hi a la pàgina web de Mas Pagès. De ben segur que el vostre flamant GPS us hi farà arribar sense problema! De tota manera un deixem l’enllaç a l’adreça i a GoogleMaps.

Tren

Hi ha dues opcions:
 
  • Opció 1: Mitja Dinstància
    Aturar-se a Camallera (alerta que no tots els trens s’hi aturen!). Si feu això, aviseu-nos i intentarem que algú que arribi en cotxe us passi a buscar per l’estació.
  • Opció 2: AVE
    Aturar-se a Girona o Figueres. Queda més lluny i organitzar el transport des de l’estació és més complicat, però si no veieu més opció, intentarem organitzar-nos per a què tothom pugui arribar.

Allotjament

La casa disposa de varies habitacions amb capacitat d'entre 4 i 18 persones. Les habitacions amb més capacitat es troben a l'edifici principal (masia), mentre que les habitacions amb menys capacitat es troben repartides entre la masia i un edifici un xic més apartat. La casa també disposa d'una zona d'acampada per a poder-hi plantar la vostra tenda en cas que ho preferiu.

Serveis

La casa disposa de servei de cuina propi. A l'exterior hi podem trobar un camp de futbol, una pista de bàsquet, piscina, sorrals i taules de ping pong per gaudir del temps lliure. Hi ha una connexió per satèl·lit de 2 MB que no permet fer-ne un ús intensiu, però sí fer consultes puntuals, gestió de correu, etc.