Vull participar

Modes de participació

El betacamp és la teva participació, donat que la trobada s’estructura a partir de les propostes de les persones participants.

Els nodes de treball són l’eix vertebrador de la trobada, per això t’animem efusivament a què participis creant-ne un. Tanmateix, proposar un node és del tot opcional, pots venir sense una idea prefixada, participar en nodes existents, col·laborar puntualment, proposar-ne un in situ…

El gruix de la trobada girarà entorn al treball en nodes, però també hi ha previstes altres activitats participatives com l’espai for fun, els sermons, l’assemblea… A Què és? hi trobaràs més informació.

En el moment d’inscriure’t hauràs de dir si vols proposar un node.  En cas afirmatiu  només caldrà que escriguis un títol, els noms de les persones responsables i una breu descripció del treball o els objectius en el següent enllaç: anar-hi.

 

berenar

Inscripció

Les places s’assignen per rigorós ordre d’inscripció fins a esgotar la capacitat de l’esdeveniment.

La vostra plaça quedarà reservada en el mateix moment que formalitzeu la inscripció. Tingueu present que en el procés d’inscripció haureu de fer el pagament per transferència electrònica i adjuntar el comprovant.

En cas de voler anul·lar una inscripció cal que ho comuniqueu el més aviat possible, la devolució està condicionada al no perjudici de la resta de persones inscrites.

Per formalitzar la inscripció accediu al:

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

DSC01230