Vull participar

Modes de participació

El betacamp és la teva participació, donat que la trobada s’estructura a partir de les propostes de les persones participants.

Els nodes de treball són l’eix vertebrador de la trobada, per això t’animem efusivament a què participis creant-ne un. Tanmateix, proposar un node és del tot opcional, pots venir sense una idea prefixada, participar en nodes existents, col·laborar puntualment, proposar-ne un in situ…

El gruix de la trobada girarà entorn al treball en nodes, però també hi ha previstes altres activitats participatives com l’espai for fun, els sermons, l’assemblea… A Què és? hi trobaràs més informació.

En el moment d’inscriure’t hauràs de dir si vols proposar un node.  En cas afirmatiu  només caldrà que escriguis un títol, els noms de les persones responsables i una breu descripció del treball o els objectius en el següent enllaç: https://goo.gl/HgMePt

 

berenar

Inscripció

Per formalitzar la inscripció és imprescindible fer aquests tres passos:

  1. Omplir el formulari d’inscripció (trobaràs l’enllaç al formulari en aquesta mateixa pàgina).
  2. Fer el pagament per transferència bancària al número de compte de rebràs per correu electrònic en omplir el formulari. Recorda posar el teu nom a l’ordre de la transferència.
  3. Enviar el justificant de la transferència bancària per mail a info@betacamp.cat

Les places s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció fins esgotar la capacitat de l’esdeveniment. Un cop omplert el formulari es reservarà la plaça (o places) durant 7 dies naturals fins rebre el justificant de la transferència. Passat aquests temps la plaça (places) quedarà lliure per a altres sol·licituds d’inscripció.

El termini d’inscripció s’obrirà el 20 d’abril. Tant si formes part d’un node com si no és imprescindible inscriure’t prèviament per tal de poder dimensionar l’esdeveniment.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

DSC01230