betacamp – març 2017

El dissabte 18 de març de 2017 tindrà lloc un petit i singular betacamp, en que la dinàmica de participació serà la mateixa de sempre llevat d’una diferència, tindrà una durada de 10 hores.

Així doncs, la idea és una jornada de treball intensa per desenvolupar idees en col·laboració entre persones que compartim l’entusiasme per l’educació.

L’horari següent horari:

9 h Benvinguda i cafè pels puntuals

9:30 h  Assemblea

10 a 17:30 h Treball en nodes

17:30 a  19 h Rua de presentació final

La inscripció romandrà oberta fins el 4 de març o bé fins a completar les places disponibles (100 persones), que s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció:  formulari d’inscripció

Per tal d’agilitzar i visibilitzar la creació dels nodes de treball, hem obert un document on podeu suggerir nodes o bé afegir-vos a les propostes d’altres companys/es. Recordeu que:

  • Les propostes de nodes són una declaració d’intencions, no un compromís de tirar-les endavant.
  • És recomanable que els nodes estiguin centrats en l’acció (més que en la paraula), han de tenir per objectiu un producció, ja sigui física o abstracta.

Afegiu i/o consulteu les propostes de nodes al document de propostes.

Aquest betacamp tindrà lloc a l’Institut-Escola Les Vinyes de Castellbisbal.

No es pararà per dinar, serà autònom i autogestionat. Es podrà dinar a les instal·lacions del centre, hi haurà habilitat un espai amb els serveis bàsics (escalfar, coberts, plats, sal, oli…). Es recomana portar el dinar de casa, tot i que també hi ha cafeteries i restaurants al voltant.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada